در این دوره اصول، فنون و روش‌ های نوین تدریس آموزش و معرفی خواهند شد. از دیگر مطالبی که در این دوره به افراد آموزش داده می شود چگونگی طراحی سرفصل‌ های آموزشی یک دوره آموزشی است. همچنین هر مدرس یا استادی لازم است این مهارت را به منظور اثر بخشی بیشتر فعالیت و شغل خود بگذراند. راهبردهای آموزش در جریان فرآیند یادگیری به منظور توانمند سازی معلمان و مربیان یک پاسخ جامع و

چه مباحثی در دوره پداگوژی آموزش داده می شود؟

بهتر است بدانید مدرک پداگوژی به افراد تعلق می گیرد که بتوانند یکسری دوره ها را با موفقیت پشت سر بگذارند. در دوره پداگوژی عناوین آموزشی متفاوت می باشد. در این دوره ابتدا موارد درسی، روش های مختلف آموزش، نحوه ارزشیابی و فناوری های موجود بیان خواهد شد. همچنین یکسری روش های مختلف که شامل نحوه حفاظت، بهبود آموزش، روابط کاری و ایمنی کار می باشد، عنوان می شود. تمامی آموزش آموزشگاه کاسپین ها بر اساس نیازهای جامعه و کمبود های موجود ارائه می گردند. در حالت کلی مباحث مختلف و متفاوتی در این دوره بیان می شوند.

یکی از این مباحث مهم آشنایی با مهارت های سخنوری است. در واقع به افراد آموزش پداژگوی در تبریز داده می شود تا مطالب خود را به بهترین شکل بیان کنند. از دیگر مباحث متفاوت این دوره آشنایی با تکنیک های جذب مخاطب است. شما با شرکت در دوره های پداگوژی به راحتی و با استفاده از یکسری تکنیک های خاص می توانید مخاطبان خود را جذب نمایید.

آموزش مهارت های آموزش موثر نیز از دیگر مباحثی است که در این دوره بیان می شود. همچنین از دیگر مباحث ارائه شده در این دوره مدیریت زمان در بحث آموزش است. به شما آموزش داده می شود که در یک زمان مشخص و تعیین شده مبحث خود را آموزش دهید. استفاده از فناوری های متفاوت جهت بهبود آموزش نیز از دیگر مباحث ارائه شده در این دوره است.

مدرک پداگوژی چیست؟

بهتر است بدانید یکی از مدرک های پرطرفدار سازمان فنی و حرفه ای که از آن به عنوان مدرک سرپرستی یاد می شود مدرک پداگوژی است. ورود به دوره آموزش پداگوژی مختص افراد خاصی با ارائه مدارک تحصیلی از رشته های خاص نیست. در واقع هر فردی با داشتن مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر می تواند جهت کسب مدرک به این دوره وارد شد. این مدرک یک مدرک مربی گری می باشد که مدرسان به منظور ارتقای مهارت های خود اقدام به دریافت آن می کنند. بهتر است بدانید این مدرک اغلب به نحوه مربیگری و آموزش یک شخص می پردازد. توانایی های یک مربی دریافت مدرک پداگوژی در سه بخش مختلف مورد ارزیابی قرار می گیرد. ۶۵ درصد آزمون به آزمون عملی، یک چهارم به آزمون کتبی و ده درصد باقی مانده آن مربوط به اخلاق حرفه ای مربی می شود. پس از گذراندن آزمون های عملی و کتبی مدرک پداگوژی به فرد داده می شود.